Vinska klet Metlika

Modra frankinja Cene Prevc
Modra frankinja Cene Prevc V Vinski kleti Metlika smo 15. februarja, ob dnevu otvoritve 16. mednarodnega sejma okusov GASTexpo, predstavili novo pridobitev iz naše kleti – posebno polnitev modre frankinje, ki smo jo ustvarili skupaj s priljubljenim nekdanjim smučarskim skakalcem Cenetom Prevcem. Rezultat sodelovanja Ceneta Prevca in Vinske kleti Metlika, ki je največja klet v Beli krajini, s tradicijo od leta 1909, je modra frankinja Cene Prevc s popolnoma samosvojim, edinstvenim slogom, kakor je tudi Cene. Namenjena je tistim, ki ne izberejo vsake, ampak predvsem izbrane buteljke vina.
Darilni katalog vin 2022/2023
Darilni katalog vin 2022/2023

Vino je nepogrešljivo darilo, ki nas povezuje in spremlja ob pomembnih življenjskih dogodkih ter prava priložnost, da se z njim zahvalimo tistim, ki so v našem življenju pustili poseben pečat. Izberite popolno kombinacijo darila za poslovnega partnerja, prijatelja, sodelavca v darilnem katalogu skrbno izbranih vin. Za lažjo izbiro darila smo za vas pripravili različne pakete pripravljene s posebno pozornostjo.

Darilni katalog vin 2021/22
Darilni katalog vin 2021/22,,Skrivnost sreče je v tem, da zmoreš najti radost v veselju drugega.,,
(Georges Bernanos)

Letošnje leto je bilo prav posebno tako na osebnem kot poslovnem področju. Sedaj je pravi trenutek, da se svojim poslovnim partnerjem, sodelavcem, ki so nam celo leto stali ob strani in skupaj z nami ustvarjali nepozabne spomine, s skrbno izbranim darilom zahvalimo za dober poslovni odnos.

Iščemo sezonske delavce za trgatev
Iščemo sezonske delavce za trgatev V Kmetijski zadrugi Metlika z.o.o. iščemo večje število pogodbenih delavcevza obiranje grozdja v času letošnje trgatve. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 041 888 003.
Modra frankinja prestige – najboljša frankinja v Ameriki
Modra frankinja prestige – najboljša frankinja v Ameriki Modra frankinja prestige je postala zmagovalka modrih frankinj v Ameriki ,,Best in Show,,
40 let prvega roseja
40 let prvega roseja

Poseben mejnik v slovenskem merilu smo v Vinski kleti Metlika postavili leta 1981, ko smo v njej kot prvi v Sloveniji pridelali vino rosé, pod vodstvom dr. Julija Nemaniča. Letos tako praznujemo prav posebno 40. obletnico prvega roseja v Sloveniji.

Šampioni Vinske vigredi 2021
Šampioni Vinske vigredi 2021

Znani so rezultati ocenjevanja vin za Vinsko vigred 2021, ki je potekalo 24.4.2021. V Vinski kleti Metlika smo izredno ponosni na skupno 12 zlatih ter 2 srebrni medalji, kar dodatno potrjuje visoko kakovost naših vin.

Darilni katalog vin
Darilni katalog vin

Veseli december in z njim praznično vzdušje se hitro bližata. To je predvsem čas veselja in radosti, ko nam najdražje ljudi obdarimo. Za vas smo pripravili darilni katalog izbranih vin za poslovna darila.

Osvojili 5 zlatih in 2 srebrni medalji
Osvojili 5 zlatih in 2 srebrni medalji

V Gornji Radgoni je od 13. do 17. julija 2020 potekalo 46. odprto državno ocenjevanje vin – Vino Slovenija Gornja Radgona. Znani so rezultati enega izmed najuglednejših tradicionalnih in mednarodno priznanih ocenjevanj.

Vinska klet Metlika je zopet potrdila odlično kakovost svojih vin, z osvojenimi 5 zlatimi in 2 srebrnima medaljama.  Prepričani smo, da smo na pravi poti, kar potrjujejo medalje, ki nam dajejo dodatno motivacijo za odlično delo tudi v prihodnje.