07/363 70 00
KZ METLIKA z.o.o.
Cesta XV. brigade 2
8330 Metlika, SLOVENIJA
07/363 70 11
DOMOV
GASTRO
VINO
MESNINE
TRGOVINE
KOOPERACIJA
KZ METLIKA
AKTUALNO
PROGRAM GASTRO
Nimate časa? Potrebujete širino asortimana? Nujno potrebujete blago?

Na vsa vprašanja dobite odgovore in rešitve prav tukaj, v Gastro programu KZ Metlika!OBVESTILO - spremenjen sistem pogodbenih bonitet
ZAKAJ?
KZ Metlika ima dolgoletne izkušnje na področju veleprodaje in oskrbe gostinstva, saj se s tem delom ukvarjamo že preko 40 let. V vseh teh letih smo oblikovali asortiman in storitve, ki ga potrebujete in so nujne za vaše delo.

Gastro program KZ Metlika želi na podlagi dolgoletnih izkušenj svojim kupcem omogočiti optimalen nakup, zato sledimo trem temeljnim načelom:

  1. Vse za gostinstvo na enem mestu
    V Gastro centrih KZ Metlika vam nudimo pestro paleto prehrambenih in neprehrambenih proizvodov, ki jih potrebujete pri svojem delu. Širina asortimana zadovoljuje razne gostinske kupce ter potrebe trgovcev: restavracije, bare, hotele, gostilne, cateringe, fast foode in pekarne.

  2. Kratke razdalje in hitri nakupi
    8 prodajnih centrov, lociranih po celotni Sloveniji, pokriva območje naše države in že sosednje Hrvaške, zato je vsako naročilo dobavljeno najkasneje v 24 urah ali prej.

  3. Zvestoba dobremu
    Našim kupcem nudimo le najboljše blago po najugodnejši ceni. Z zastopniškimi programi smo obogatili svoj asortiman in konkurenčno ponudbo izdelkov v Sloveniji.


KZ METLIKA z.o.o., Cesta XV. brigade 2, 8330 Metlika, Slovenija
tel.: 07/363 70 00 | fax: 07/363 70 11 | info@kz-metlika.si | DŠ.: SI36614882