07/363 70 00
KZ METLIKA z.o.o.
Cesta XV. brigade 2
8330 Metlika, SLOVENIJA
07/363 70 11
DOMOV
GASTRO
VINO
MESNINE
TRGOVINE
KOOPERACIJA
KZ METLIKA
AKTUALNO
Obnovite svojo Zadružno kartico zvestobe in tudi v bodoče koristite ugodnosti

Splošni pogoji poslovanja Zadružne kartice zvestobe so dostopni tukaj.


Spoštovani,

dne 25. maja 2018 se bo začela uporabljati nova Splošna uredba (EU) o varstvu podatkov, katere cilj je omogočiti prebivalcem nadzor nad njihovimi osebnimi podatki in poenotiti ter dvigniti raven varstva osebnih podatkov v EU. Nova uredba določa, da mora posameznik izrecno podati privolitev v zbiranje in obdelavo svojih osebnih podatkov, zato vas na tem mestu prosimo, da obnovite svojo Zadružno kartico zvestobe.

Z obnovitvijo Zadružne kartice zvestobe vam bodo tudi po 25. maju 2018 na voljo vse ugodnosti, ki vam jih nudi Zadružna kartica zvestobe:

 • 1% bonus pri obdobnem nakupu nad 450,00 €;
 • 2% bonus pri obdobnem nakupu nad 1.301,00 €;
 • 3% bonus pri obdobnem nakupu nad 2.501,00 €;
 • 4% bonus pri obdobnem nakupu nad 4.001,00 €;
 • obveščanje o ugodnostih;
 • mnoge druge ugodnosti.

Zadružno kartico zvestobe obnovite z izpolnitvijo obrazca, ki je na voljo v vseh prodajnih enotah KZ Metlika z.o.o. Izpolnjeni obrazec oddajte v prodajnih enotah KZ Metlika z.o.o. ali pošljite na naslov: KZ Metlika z.o.o., Cesta XV. brigade 2, Metlika. Po opravljenem postopku bo veljavnost vaše Zadružne kartice zvestobe obnovljena.

 Z obnovitvijo Zadružne kartice zvestobe soglašate, da vas po že izbranih komunikacijskih kanalih tudi v bodoče obveščamo o ugodnostih in novostih ter da ob uveljavljanju pravic iz imetništva Zadružne kartice zvestobe v vašem uporabniškem računu zabeležimo podatke o posameznem nakupu (izdelki, cena, datum, čas in kraj nakupa, sredstvo plačila) in koriščenju ugodnosti (npr. bonitete). Te podatke potrebujemo, da:

 • vam zagotavljamo uveljavljanje pravic iz imetništva Zadružne kartice zvestobe (npr. oblikovanje prilagojenih ponudb, ugodnosti in kuponov, obveščanje le o tistih ponudbah, ki vas zanimajo, na izbran način, pošiljanje reklamnega gradiva, revij ter vabil na dogodke ipd.);
 • za namen optimiziranja ponudbe in stroškov ter dvig zadovoljstva kupcev analiziramo in preučujemo nakupovalne navade (te podatke obdelujemo v anonimizirani oz. psevdonimizirani obliki);
 • rešujemo težave ali nepravilnosti pri plačilni transakciji ali neuspeli transakciji ob oz. po opravljenem nakupu oz. napaki pri obračunu blaga in pri reševanju prijav težav imetnika Zadružne kartice zvestobe ali pri reklamacijah;
 • vas pozovemo k izpolnitvi anket o zadovoljstvu z imetništvom Zadružne kartice zvestobe, uporabniški izkušnji v trgovinah KZ Metlika z.o.o. ali o posameznih kupljenih izdelkih;
 • preverjamo skladnost uporabe Zadružne kartice zvestobe s splošnimi pogoji;
 • vas obveščamo o tehničnih in pravnih vprašanjih uporabe Zadružne kartice zvestobe.

Na koga se lahko obrnem za pomoč pri obnovi svoje Zadružne kartice zvestobe?

Z vprašanji in za pomoč pri obnovitvi Zadružne kartice zvestobe nas lahko pokličete na telefonsko št. 07 363 70 00, od ponedeljka do petka med 9. in 15. uro, nam pišite na tajnistvo@kz-metlika.si ali zaprosite za pomoč prodajalce v vseh trgovskih centrih in prodajalnah KZ Metlika z.o.o. Z veseljem vam bomo pomagali pri obnovi vaše Zadružne kartice zvestobe!

Kaj je osebni podatek?

Osebni podatek je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika, ne glede na obliko, v kateri je izražen, kot npr.: ime, priimek, domači naslov, elektronski naslov, lokacija (telefon lahko oddaja lokacijo), spletni identifikator (IP naslov), telefonska številka ipd.

Kaj pomeni obdelava osebnih podatkov? Kdaj se moji osebni podatki lahko obdelujejo?

Obdelava osebnih podatkov je vsako dejanje ali niz dejanj, ki se izvajajo v zvezi z osebnimi podatki ali nizi osebnih podatkov z avtomatiziranimi sredstvi ali brez njih, kot so zbiranje, beleženje, strukturiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporaba, razkritje s posredovanjem, sporočanje, razširjanje ali drugačno omogočanje dostopa, prilagajanje ali kombiniranje, omejevanje, izbris ali uničenje. Osebni podatki se lahko obdelujejo samo, če tako določa zakon, ali če je podana ustrezna podlaga.

Kakšne so dolžnosti KZ Metlika z.o.o. v zvezi z zavarovanjem mojih osebnih podatkov?

KZ Metlika z.o.o. mora preprečiti nepooblaščeno obdelavo in slučajno ali namerno nepooblaščeno uničevanje in izgubo podatkov ali njihovo spreminjanje. Potrebno je predpisati varovanje prostorov, opreme in sistemske programske opreme, varovanje aplikativne programske opreme, s katero se obdelujejo, način preprečitve nepooblaščenega dostopa do osebnih podatkov pri njihovem prenosu, način zagotavljanja učinkovitega načina blokiranja, izbrisa in uničenja osebnih podatkov ter način omogočanja poznejšega ugotavljanja, kdaj so bili posamezni podatki vneseni, uporabljeni ali obdelani, kdo je to izvajal in kdaj.

Ali in kako lahko kadarkoli zahtevam vpogled v obdelavo svojih podatkov?

Pišite nam na tajnistvo@kz-metlika.si ali po navadni pošti na naslov KZ Metlika z.o.o., Cesta XV. brigade 2, Metlika ali pa nas pokličite na telefonsko številko 07 363 70 00 in nam zaupajte svoje želje. Prejeli boste ustrezen formular, po prejemu tega formularja vam bomo v roku 30 dni poslali zahtevane podatke.

Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in dolgoletno uspešno sodelovanje. Zagotavljamo vam, da bomo z vašimi osebnimi podatki ravnali skrbno in v skladu z zakonodajo!

S prijaznimi pozdravi,
KZ Metlika z.o.o.

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov:
Darija Vlah
00 386 (0)7 363 70 39
darija.vlah@kz-metlika.siKZ METLIKA z.o.o., Cesta XV. brigade 2, 8330 Metlika, Slovenija
tel.: 07/363 70 00 | fax: 07/363 70 11 | info@kz-metlika.si | DŠ.: SI36614882